Harmodellering hos man

Min kusin älskar att leka med hår, du kan fortfarande slå den, kamma den och planera den. Samtidigt absorberas det verkligen, att om du behöver hela saken att se vacker ut, kan man förbättra en fläta fem gånger, sätta hårbågar på dem alla tillsammans eller sätta in hårklipp. Han älskar skolarbetet och organiserar sig för dem. Hennes senaste roll som Queen of Scarecrows var dock kul och hon behövde en perfekt frisyr och klänning. Först sprang Mama några flätor med bågar kopplade till dem. Senare sa den här charmiga tjejen nej nej, inte en gång. Jag kommer att titta på mycket hanterat hår ... så det började. Tiden för att filma också deras modellering. Hon såg ljuvlig ut som en stor prinsessa. Och när hon är med bortskämda tjejer, ändrade hon sig ganska snabbt. För att inte nämna det faktum att det har gått mer än två timmar sedan starten av bekanta med prestandan. Oväntat ... helt förändrade tanken, och i hennes stil gick det mer eller mindre som "nej, jag tycker inte om det, jag påminner mig inte om en aristokrat, som är hennes underordnad". Hon krävde en ny frisyr, staplat hår på sidan av den fyllda coca. Naturligtvis, som jag skrev tidigare, övar vi för närvarande att skapa sitt hår, så allting gick särskilt snabbt. Hennes mamma från någon sida av mig och från en annan sida var full tjugo.

Se erbjudandet om hårnålar